مقالات

راهنمای ارسال هوایی حیوانات

توسط بهمن 7, 1397 بدون نظر
راهنمای ارسال هوایی حیواناتReviewed by Bariawbari on Jan 27Rating:

ارسال هوایی حیوانات یکی از خدمات ایرلاین ها می باشد،که جهت راحتی و آسایش حیوانات زنده و خانگی مسافران به نقاط مختلف دنیا می باشد .استفاده از این خدمات در ایرلاین ها تابع قوانین و شرایط خاص خود می باشد . در این مقاله قوانین مربوط به ارسال هوایی حیوانات را برای شما عزیزان بررسی خواهیم کرد ، پس همراه ما باشید .

شرایط و قوانین ارسال هوایی حیوانات

ارسال حیوان زنده دو نوع حمل هوایی حیوانات زنده و حمل حیوانات خانگی می باشد .شرکت های مجازفریت بار با توجه به مجوزهای لازم و قوانین مربوط به آن حمل حیوانات خانگی و زنده را برای رفاه حال مسافران خود انجام می دهند .ارسال هوایی حیوانات زنده براساس قوانین کشور مبداء و مقصد، قوانین بین المللی موجود و شرایط و قوانین شرکت فریت بار به وسیله نماینده هواپیمایی انجام می شود.در زمان پذیرش حیوان زنده باید هماهنگی هایی از قبل صورت گیرد و طبق قوانین موجود پذیرش و ارسال هوایی حیوانات انجام می شود.

ارسال هوایی حیوانات

مقررات ورود و خروج ارسال هوایی حیوانات

برای ورود و خروج حیوانات خانگی مسافر که شامل حیوانات مجاز، سگ ، پرندگان و گربه می شود قوانین و مقرراتی درنظر گرفته شده است که رعایت آن ها از اصول اولیه ارسال هوایی حیوانات می باشد . مقررات ورود و خروج حیوانات به شرح زیر است:

  • اصل گواهی بهداشت حیوان از دامپزشکی کشور مبدا با درج نام صاحب حیوان که بیش از یک هفته از آن نگذشته باشد ارائه آن در ارسال هوایی الزامی می باشد .
  • اصل و کپی از شناسنامه حیوان با مشخصات کامل که شامل کلیه واکسن های زده شده به حیوان خصوصا واکسن هاری و درج نام صاحب حیوان جهت فریت بار هوایی باید ارائه شود .
  • کپی و اصل صفحه اول پاسپورت صاحب حیوان ارائه گردد .
  • در مورد ارسال هوایی حیوانات شامل پرندگان میکروچیپ(حلقه پا ) الزامی است .
  • ورود و خروخ حیواناتی که شرایط خاص دارند تنها با تاییدیه سازمان محیط زیست امکان پذیر می باشد و با توجه به شرایط و قوانین موجود ارسال هوایی انجام می شود .
  • ورود و خروج آبزیان و خزندگان ، و سایر حیوانات به صورت باربری ممنوع می باشد .
  • خروج حیوانات به صورت باربری نیاز به هماهنگی های لازم با کشور مقصد می باشد و مسئولیت این ارسال برعهده صاحب حیوان خواهد بود .

شرایط بسته بندی و مراقبت در ارسال هوایی حیوانات چگونه است ؟

بسته بندی در ارسال هوایی حیوانات باید کاملا تمیز و محکم باشد . قفل و بست محکمی داشته باشد . منافذ کافی جهت تهویه و عبور جریان هوا را داشته باشد .فضای کافی به منظور ایستادن ، نشستن و حرکت حیوان را داشته باشد .مانع از عبور و نشت مایعات باشد و نقاط برنده و تیزی نداشته باشد . صاحب حیوان وظیفه دارد چند ساعت قبل از پرواز به حیوان خود مقداری غذای سبک دهد تا در طول پرواز حیوان دچار بیماری نشود و آب کافی درون قفس موجود باشد .بستن قلاده حیوان درون قفس ممنوع می باشد . ارسال هوایی حیوانات نیازمند اخذ مجوزهای صادرات و واردات مطابق قوانین موجود در کشور مقصد و مبداء انجام می شود . بعد از گرفتن مجوزهای لازم و قوانین موجود صاحب حیوان می تواند با نماینده هواپیمایی جهت استعلام قوانین موجود تماس حاصل نماید .

نکات کلی در حمل هوایی حیوانات

چنان چه سه حیوان با سن 6 ماه که باهم دنیا آمده اند و با وزن تقریبی 4 کیلوگرم می توانند در یک قفس قرارگیرند اما با بیش تر شدن سن و وزن آن ها باید در قفس های جداگانه برای ارسال هوایی قرارگیرند. توصیه شرکت های فریت بار هوایی برای افرادی که قصد جا به جایی حیوانات خود را دارند این است که در فصل تابستان که هوا به شدت گرم است از پروازهای صبح زود و یا آخر شب استفاده کنید و یا در زمستان و روزهایی که سرد هستند از پروازهایی که در طول روز انجام می شوند استفاده کنید . حیوان مادر و حداکثر سه فرزند آن در صورتی که شرایط وزنی و سنی مناسبی داشته باشند می توانند در یک قفس برای ارسال هوایی حیوانات قرار گیرند .در صورتی که بچه ها بیش از 2 کیلوگرم و سن آن ها بیش از 12 هفته نباشد . تحویل حیوان در کشور مقصد با توجه به فرم تکمیل شده ر کشور مبداء به فردی که نام او به عنوان گیرنده بسته ارسالی ثبت شده انجام می شود . و طبق قوانین موجود هرگونه خدماتی اعم از خدمات دامپزشکی ، تغذیه ، اسکان و ترخیص و جریمه بر عهده صاحب بار خواهد بود .

ارسال نظر