مقالات

راهنمای صادرات کالا

توسط فروردین 21, 1398 بدون نظر
راهنمای صادرات کالاReviewed by Bariawbari on Apr 9Rating:

صادرات در لغت به ارسال یا انتقال کالا به خارخ یا داخل کشور می باشد . صادرات به خدمات و فروش کالا به کشورهای دیگر اطلاق می شود که موجب رشد اقتصادی و توسعه کشور می گردد و از این طریق ارز به داخل کشور وارد می شود .از طریق صادرات کالا توازن را در تجارت و اقتصاد کشور می توان ایجاد کرد .علاوه بر صادرات فرآورده های نفتی،صادرات غیرنفتی نیز در اکثر کشورها موجب افزایش رشد اقتصادی آن ها می شود. در این مقاله قصد داریم در مورد شرایط صادرات کالا از طریق فریت بار هوایی نکاتی را بیان کنیم با آرامیس کارگو همراه باشید .

شرایط صادرات کالا

شرایط صادرات کالا

صادرات کالا در قوانین گمرکی به دو دسته صادرات موقت و صادرات قطعی تقسیم می شوند .در صادرات موقت همانطور که اسم آن مشخص است کالا به صورت موقت صادر و دوباره به کشور بازخواهد گشت اما در صادرات قطعی کالا به خارج از کشور برای فروش و مصرف صادر می شود.شرایط صادرات کالا با توجه به قوانین گمرکی و نوع کالا متفاوت می باشد . مدارد و اسناد لازم جهت ارسال کالا به خارج از کشور شامل :

  • گرفتن کارت بازرگانی به نام شخص صادرکننده
  • اخذ مجوزهای لازم جهت صدور کالا به کشور مقصد
  • گرفتن گواهی بهداشت در مورد کالاهای صادراتی خاص
  • چنان چه کالا شامل مقررات اجباری استاندارد باشد گواهی استاندارد لازم است

برای ارسال کالا به خارج از کشور نیاز به دریافت مجوزهای لازم است . یکی از شرایط صادرات کالا اخذ مجوزهای ضروری جهت فریت بار می باشد . کالاهای ارسالی با توجه به مجوزهای لازم به سه گروه تقسیم می شوند . کالاهای مجاز ، مشروط ، کالا ممنوع اصدور از جمله کالاهای صادراتی می باشند که در این جا توضیحات بیش تری را برای شما خواهیم داد . به کالاهایی که برای صادرات آن با رعایت قوانین نیاز به دریافت مجوز نیستند ، کالاهای مجاز می گویند . کالاهای مشروط جزء کالاهایی هستند که صادرات آن ها با کسب مجوز امکان پذیر است . کالاهای ممنوع الصدور کالاهایی هستند که خرید و فروش آن ها ممنوع خواهد بود .

مزایای صادرات کالا

مهم ترین مزیت صادرات کالا کمک به رشد و توسعه اقتصاد کشور و ایجاد تعادل و توازن در اقتصاد می باشد ، علاوه بر آن باعث افزایش رقابت میان صادرکنندگان در بازارهای جهانی جهت تولید کالای با کیفیت و قیمت مناسب می شود . صادرات کالا موجب افزایش تولید کالای استاندارد می گردد. نکته قابل توجه در مورد صادرات کالا به کشور دیگر اخذ مجوزهای لازم و ضروری مورد نیاز گمرک کشور می باشد .برای اطلاع از شرایط و قوانین و مقررات موجود در کشور مقصد می توانید با متخصصین در زمینه ارسال بار و صادرات کالا مشورت های لازم را داشته باشید و با راهنمایی آن ها اقدام کنید.

گواهی های لازم برای صادرات کالا  

برخی از کالاها در زمان صادرات نیاز به دریافت مجوزهای لازم می باشند . گواهی های مرسوم برای صدور کالا شامل گواهی بهداشت دامی و نباتی ، گواهی استاندارد ، گواهی انرژی اتمی ، صورت بندی می باشد . گواهی بهداشت نباتی برای صدور انواع نباتات و فرآورده های آن صادر می شود . گواهی بهداشت دامی که از سوی سازمان دامپزشکی صادر می شود برای ارسال هر نوع دام زنده ، اسپرم دام ، تخم مرغ نطفه دار ، دارو ، مواد ضد عفونی کننده ، مواد غذایی و مکمل های غذایی دام ، سرم و مواد بیولوژیکی می باشد . اگر برای صادرات کالا مقررات استاندارد اجباری وضع شده باشد باید گواهی استاندارد را دریافت و به گمرک ارائه گردد .

گواهی انرژی اتمی معمولا برای کالاهای صادراتی مواد غذایی یا دیگر کالاهایی که مورد نیاز باشد توسط سازمان انرژی اتمی کشور صادر می گردد .عدل بندی فهرستی از محتویات بسته صادرات را نشان می دهد . از دیگر شرایط صادرات کالا می توان به گواهی مبداء ، بارنامه حمل ، گواهی بازرسی اشاره کرد . در مورد بسته بندی و شرایط صادرات کالا نیز می توان این گونه بیان کرد ، زمانی که کالای صادراتی به درستی و تخصصی بسته بندی نشود امکان آسیب و ایجاد خسارت به کالا وجود خواهد داشت .یکی از مهم ترین خدمات شرکت های فریت بار هوایی بسته بندی کالاهای صادراتی و ارسال آن بدون آسیب در زمان مناسب با رعایت قوانین و مقررات می باشد .اگر نیاز به مشاوره در زمینه فریت بار و اطلاع از شرایط صادرات کالا دارید می توانید با مشاورین ما در این زمینه در تماس باشید .

ارسال نظر