مقالات

فرآیند حمل و نقل بین المللی

توسط فروردین 11, 1398 بدون نظر
فرآیند حمل و نقل بین المللیReviewed by Bariawbari on Mar 30Rating:

ترانزیت بین المللی یا فرآیند حمل و نقل بین المللی در سه مرحله حمل بار و تحویل آن ، ارتباط با مشتری بیان می شود . منظور از حمل و نقل بین المللی کالا جا به جایی و حمل بسته یا کالای ارسالی از کشور مبداء با رعایت قوانین و مقررات حاکم بر آن کشور به مقصد می باشد . ما در این مقاله مراحل و انواع خدمات حمل و نقل بین المللی و ترانزیت کالا را بررسی کرده ایم .

حمل و نقل بین المللیخدمات حمل و نقل بین المللی

حمل و نقل بین المللی یا ترانزیت کالا را به سه مرحله می توان تقسیم کرد . اولین و مهم ترین مرحله برقراری ارتباط با مشتری از طریق واحد بازاریابی کالا و ارائه مناسب ترین و بهترین سرویس خدمات حمل و نقل بین المللی می باشد .مرحله دوم تحویل کالا یا بسته ارسالی می باشد که توسط شرکت حمل کالا و مدیریت حمل کالا از کشور مبداء به کشور مقصد بوده که توسط مسئول یا نماینده شرکت انجام می شود .

با اخذ بارنامه ، تسویه حساب مالی و تحویل کالا به مشتری در حمل و نقل بین المللی مرحله سوم فرآیند ترانزیت بین المللی را شامل می شود . دقت ، سرعت ، هزینه های قانونی ترابری ، قرارداد و عهدنامه ها ، میزان حمل بار ، ترخیص ، واردات و صادرات کالا ، کریر و فورواردر ،همه از مواردی است که در حمل و نقل بین المللی کالا نقش دارند و ارزش و کیفیت ترانزیت کالا را کنترل می کنند .

شرکت های فریت بار بین المللی دارای مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشور بوده و با استفاده از ایرلاین های بین المللی دنیا مانند ترکیش ، امارات قطر و .. هم چنین استفاده از نمایندگی های موجود در سراسر دنیا ارائه خدمات دقیق و با کیفیت حمل و نقل هوایی را خواهند داشت. قوانین و مقررات خاصی برای ایمنی ، نگهداری مناسب خدمات وجود دارد که برای استفاده از آن مجوزهایی برای حمل و نقل هوایی صادر می شود .سازمان هواپیمایی مسئول کنترل و بررسی مجوزهای ترانزیت هوایی می باشد . رسیدگی به فعالیت های شرکت های هواپیمایی کشور را بر عهده دارد .

قوانین حمل و نقل بین المللی

ترانزیت بین المللی دارای قوانین و مقررات مشترک بین کشورها می باشد . رعایت برخی از قوانین و مقررات الزامی است ما در این مطلب مهم ترین آن ها را معرفی خواهیم کرد .قوانین گمرکی به آن گروه از قوانینی گفته می شود که در داخل هر کشور لازم است اجرا شود . اینکوترمز از اصطلاحات بازرگانی بین المللی است و شامل مجموعه ای از مقررات اتاق بازرگانی است که برای نفسیر این اصطلاحات به کار می رود .

کنوانسیون TIR مجموعه ای قوانین بین المللی میان کشورهاست که وسایل نقلیه ای که عضو کنوانسیون باشند در مرز کشورها نیاز به بازرسی مگر در موارد مشکوک قرار نخواهند گرفت . از دیگر قوانین بین المللی حمل بار می توان به کنوانسیون CMR اشاره کرد که وظیفه نظارت بر روابط میان فرستنده و گیرنده و حمل کننده را دارد . کنوانسیون کالاهای خطرناک مجموعه ای از قوانین حمل و نقل کالا به صورت بین المللی است که جهت هماهنگی و یکسان سازی کالاهای خطرناک در قاره اروپا به کار می رود . قانون هارتر از قوانین دریایی است که جهت جلوگیری از سوء استفاده حمل کنندگان کشتی استفاده می شود .

کالاهای صادراتی براساس صدور مجوز به سه گروه کالاهای مجاز ، کالاهای مشروط ، کالاهای ممنوعه تقسیم می شوند . کالاهای مجاز آن دسته از کالاهایی هستند که برای صدور نیازی به کسب مجوز نداشته و تنها بخشی از قوانین که رعایت استاندارد و گواهی بهداشت و .. باید رعایت شود . کالاهای مشروط تنها با کسب مجوز صدور آن ها امکان پذیر می باشد . اما منظور از کالاهای ممنوعه ، کالاهایی هستند که به موجب قانون هر کشور ورود و خروج آن ها ممنوع می باشد .دولت این حق و اجازه را دارد که در زمان و شرایط خاص با رعایت قوانین صدور برخی از کالاها را ممنوع اعلام کند.برای کسب اطلاعات بیش تر با مشاورین باتجربه در این زمینه مشورت داشته باشید .

آیین و مقررات حمل و نقل کالاهای خطرناک به شرح زیر می باشد :

شناسایی و دسته بندی کالاها . درج برچسب و علائم ایمنی بر روی کالا جهت اطلاع از محتوای داخل کالا .مدارک و اسناد حمل کالای خطرناک تنظیم شده باشد . راهنمایی لازم و اقدامات مناسب در صورت بروز شرایط بحرانی و خطرناک .

ارسال نظر