اگر قصد سفر یا مهاجرت به کشور دیگری دارید حتما با مشکلاتی چون فریت بار مسافری ،هزینه های فریت بار ،ارسال بار به خارج از کشور و هزینه های فریت بار به خارج کشور یکی از نگرانی های شما بوده است . همیشه این سوالات که بارمان را چگونه و از کجا ارسال کنیم؟هزینه ارسال بار چقدر می شود ؟چه چیزی را مجاز هستیم که با خود ببریم ؟ با کدام ایرلاین بهتر است بفرستیم ؟ و … ما در این مطلب سعی کرده ایم تمامی راه حل های لازم را به صورت جامع و کامل به شما آموزش دهیم .
آیا فریت بار مسافری باصرفه است ؟
قبل از این که در نظر داشته باشیم که فریت بار مسافری برای چه کسانی باصرفه تر است باید بدانیم که فریت بار مسافری بهتر است یا این که بار را همراه خود به داخل پرواز ببریم و از فریت بار استفاده نکنیم .همانطور که می دانیم اکثر ایرلاین ها اجازه حمل بار تا سقف 30 کیلوگرم را همراه مسافر می دهند و چنان چه بار شما بیش از این مقدار باشد باید در ازای هر کیلوگرم هزینه ای به مبلغ 15 دلار که بستگی به مقصد و نوع ایرلاین شما دارد و یا چنان چه قصد ارسال بار به خارج از کشور را دارید حدود 100 دلار در ازای هر بسته پرداخت کنید .پس این نکته را درنظر داشته باشید پیش از پرداخت فریت بار مسافری به خارج از کشور اولویت بندی برای حمل بار خود داشته باشید .در حقیقت منظور از اولویت بندی این است که کالا شخصی خود را که ضروری هستند همراه خود در داخل چمدان شخصی قرار دهید و بارهای اضافی خود را به صورت فریت بار مسافری ارسال کنید .
فریت بار مسافری به خارج از کشور
مراحل ارسال بار به خارج از کشور این گونه است که اگر به صورت حمل و نقل هوایی انجام شود ، باید با تهیه کپی از پاسپورت و بلیط خود همراه با لیست بار خود به فرودگاه بروید . این نکته لازم است عنوان شود که حتما از فرمت خاصی برای تهیه پکینگ لیست مسافری استفاده شود ، بلکه برای انجام فریت بار مسافری تنها لیستی از کالاهایی که قصد ارسال به خارج از کشور را دارید و تعداد بسته ها باید مشخص کنید .
توصیه می شود قبل از ارسال بار حتما از بسته بندی مناسب بار ارسالی خود مطمئن باشید، درغیر این صورت ایرلاین از پذیرش بار خودداری خواهند کرد .
زمانی که به فرودگاه مراجعه کردید و مراحل ارسال بار را به صورت کامل انجام دادید ،پروانه گمرکی برای صدور بارنامه تهیه می شود تا به وسیله آن برگ سبز بارنامه هوایی برای شما صادر گردد .در این برگه اطلاعات گیرنده ، فرستنده ، مفصد و مبدا نشان داده می شود . با مشخص کردن ماهیت کالا و اطلاعات لازم جهت ارسال مرحله نهایی فریت بار مسافری بازرسی کالا توسط حراست فرودگاه که با استفاده از سگ های موادیاب و دستگاه مخصوص ایکس ری انجام می شود .
با انجام بازرسی کامل مراحل فریت بار مسافری به پایان می رسد و شما می توانید با در دست داشتن بارنامه کالای خود را در مقصد تحویل بگیرید .لازم به ذکر است که تنها فردی که در اطلاعات به عنوان گیرنده مشخص شده است می تواند بار اراسلی را در فرودگاه تحویل بگیرد .
نکات لازم برای فریت بار مسافری
توجه به بسته بندی کالای ارسالی که مورد تایید ایرلاین مورد نظر باشد،تا زمان رسیدن بار به مقصد مورد نظر سالم بماند و بدون آسیب به دست گیرنده برسد . اطمینان از کامل بودن اطلاعات جهت فریت بار مسافری که شامل نام فرستنده ، گیرنده و کشور مبدا ، مقصد ، ماهیت کالا می باشد .
محاسبه هزینه فریت بار مسافری
اکثر ایرلاین ها برای ارسال بار هوایی به خارج از کشور از یک قانون تبعیت می کنند و تنها در هزینه های جانبی و حمل هوایی تفاوت هایی دارند . ایرلاین های ایرانی هزینه های ارسال بار را به ریال اعلام و به ریال نیز دریافت می کنند .اما ایرلاین های خارجی هزینه های ارسال را به دلار اعلام و معادل ریال آن را از شما دریافت می کنند .هزینه های فریت بار مسافری براساس وزن حجمی و جرمی محاسبه می شود .
جهت اطلاع از هزینه ها و قوانین موجود برای ارسال بار به خارج از کشور می توانید با کارشناسان ما در این زمینه مشورت های لازم را داشته باشید .