مقالات

قوانین حمل دارو در سفرهای هوایی

توسط بهمن 7, 1397 بدون نظر
قوانین حمل دارو در سفرهای هواییReviewed by Bariawbari on Jan 27Rating:

از بدترین قسمت های سفرهای هوایی که معمولا مسافران با آن مشکل دارند ، حمل وسایلی که با خود به فرودگاه می برند اما در آن جا با دردسرهای زیادی رو به رو خواهند شد و گاهی در مواردی خاص طبق قوانین موجود در هر کشور وسیله از مسافر گرفته می شود و مجازاتی برای آن درنظر گرفته می شود . حمل دارو از طریق فریت بار نیز مشکلاتی را به همراه دارد که در این مقاله در مورد محدودیت های حمل و نگهداری دارو در هواپیما خواهیم پرداخت پس همراه ما باشید .

حمل دارو

باید ها و نبایدهای حمل دارو  

همان گونه که گفتیم در بعضی از فرودگاه های دنیا حمل دارو ممنوع می باشد و گاهی بعضی از داروها با این که تاثیر بسیار قوی دارند ممنوعیتی برای حمل آن ها وجود ندارد . اما سوال این است که از کجا باید متوجه شویم که حمل چه داروهایی ممنوع است ؟

در صورتی که قصد سفر از طریق هواپیما را دارید و باید مقداری دارو همراه خود داشته باشید ، مراحل زیر را در نظر داشته باشید تا برای حمل دارو مشکلی برایتان به وجود نیاید :

گام اول : دارو های خود را در چمدان قرار ندهید و درصورتی که مشکلی برای چمدان در فرودگاه به وجود آمد ، داروهای خود را از دست نداده باشید .داروها در بسته بندی خود نگهداری کنید تا مسئول فرودگاه راحت تر آن ها را شناسایی کند و یا چنان چه دارو ها خارج از بسته بندی در ظرفی نگهداری می شوند بر روی بسته برچست دارو چسبانده شود .

داروهای مایع را که وزن زیادی هم ندارند در داخل کیف یا کیسه قرار دهید تا مامور فرودگاه فورا آن را چک کند . مشکلی از لحاظ ریختن دارو در چمدان به وجود نیاید و کار بازرسی هم سریع تر انجام شود . بازرسی معمولا با اشعه ایکس ری انجام می شود . چنان چه دارو مایع وزن زیادی داشت موقع بازرسی به مامور فرودگاه اعلام کنید که در داخل کیف داروی مایع وجود دارد تا با دقت و حساسیت بیش تری بازرسی انجام شود .چنان چه دارو باید در جای خنک نگهداری شود بهتر است به همراه دارو در کیسه مقداری یخ حمل شود تا محیط برای دارو خنک باشد .

گام دوم : در صورتی که نیاز است دارو را همراه خود به داخل هواپیما ببرید و برای استفاده از آن نیاز به سرنگ دارید ، حتما در جای محکم و سفت نگهداری شود تا به کسی آسیبی نرساند و از پزشک خود درخواست کنید که روی دارو بنویسد که با سرنگ تزریق شود تا مامورین فرودگاه از این موضوع اطلاع داشته باشند و شکی به وجود نیاید . برای فریت بار هوایی دارو ها می توانید از قبل به مامورین فرودگاه حمل دارو و نوع دارو را اعلام دهید .

نکات مهم که در حمل دارو با هواپیما باید توجه کنید

چنان چه داروهایی همراه خود دارید که در بسته بندی غیر از ظرف اصلی خود می باشد حتما قبل از حمل دارو به پزشک خود اطلاع دهید تا نسخه ای که دارو متعلق به شماست برایتان بنویسد تا در فرودگاه هنگام بازرسی مشکلی برایتان به وجود نیاید .

بهتر است برای حمل دارو همان مقدار که نیاز دارید دارو برای خود بردارید تا شک و گمان احتمالی ماموران فرودگاه کم شود . رعایت نکات و توصیه هایی که برایتان در این مقاله گفته شد حمل دارو در هواپیما و ارسال هوایی را برای شما آسان تر خواهد کرد و راحت تر می توانید از ماموران امنیتی در فرودگاه عبور کنید . البته لازم به ذکر است در صورتی که تمامی نکات بالا را رعایت کنید امکان معطلی برای شما وجود دارد پس خود را برای آن آماده کنید .

طبق قوانین بین المللی چنان چه فردی با اطلاع کامل از قوانین موجود در فریت بار هوایی ،دارو یا وسایلی را در بار خود مخفی نماید و جهت حمل از طریف هواپیما اقدام نماید در صورت مشاهده کالاهای ممنوعه در بار مسافر توسط مامورین فرودگاه تخلیه و جریمه هایی نیز برای این کار برای مسافر و مهاجری که قصد جا به جایی این کالا را دارد، در نظر گرفته می شود .

جهت کسب اطلاعات بیش تر در رابطه با کالاهای ممنوعه در فریت بار هوایی می توانید به وبسایت ما مراجعه نمایید و با مشاوران ما جهت حمل کالاهای خود مشورت های لازم را داشته باشید .